24 februari 2009

Spegelmustaschtisdag.

Igår var vi helt slut efter helgens strapatser - att fika tre gånger om dagen är mycket slitigare än vad man kan tro - så vi slappade omkring i Alexa hela dagen. Men först var vi tvungna att ta en bild på övervakningskamerans monitor i tunnelbanan. Säga vad man vill om övervakningssamhället, men varje gång jag går förbi en kamera med monitor så måste jag dansa skojigt. Tror det hänger i sen jag lyssnade på kassettbandet "Sune är på banken". Se upp där borta där kommer han!
Alexa - rosa, svenskritat och ganska fulfintfult. Varmt iallafall.
Nota bene: det är apfelschorle i muggen. Och Fernsehturm är utanför fönstret. Så grant.
Jag ser väldigt casual ut när jag äter glass. Det ligger mångårig träning bakom. Och just i denna bilden är det en namnlös rumpa bakom mig. Titta så fint den petar ut från min axel.
Den här Brandtväskan får mig att tänka på söndagshäng på Överskottsbolaget i Visby och knuspriga Brandtskorpor med soltorkad tomat-gojs på. Fantastiskt gott.
Så här ser jag ut när jag sitter i en provrumslobby och chillar:
Jag märker att jag har satt en trend med hårmustaschen. Nu har Moschino apat efter mig så det är inte mer än rätt att jag apar efter dem som apade efter mig så ser vi vem som är apan på Apornas planet. Typ.
Sen kollade vi på The Royal Tenenbaums. Lika bra som alltid.

Inga kommentarer: