28 januari 2009

Rum-Trauben-Nuss.

Jag har länge letat. I butik efter butik har jag vandrat längs gångarna, passerat tvättmedel, plåster och drinkparasoll. Jag har hittat det jag trott varit rätt, funderat, vägt i handen, beslutat mig för att prova, upptäckt att det var helt fel val.

Men. Igår. Det var på lunchrasten som jag hittade den. Var i nöd, behövde få choklad i mig och sökte av hyllorna. Där var den. Ritter Sport Rom-Russin-Nöt.


MItt liv är fulländat nu.

2 kommentarer:

Carro sa...

kul blogg! ville passa pa att tala om att det finns en massa gott saltlakrits pa kaufland (storkower straße i mitt fall) :) jag har även sett haribos salta pirater/dubloner/vad de nu heter i krokarna med.

förutom magnus blogg, läser du nagra andra berlinbloggar? jag slukar allt jag kommer över men era tva är helt klart bäst!

mvh caroline

mads sa...

Jag ramlade in på en lakritsbutik om man går på Schönhauser Allee neråt på västra sidan. Underbar! Åh, där finns pinvinpastiller, my favorite!

Tack för berömmet och tipset! Näe, jag läser bara Manges och min blogg, har inte letat så mycket efter andra Berlinbloggar. Hojta till om du hittar nån fin!